Fotbal: România-Elveția 1-1. Naționala noastră, dominată copios

737421-2016-06-15t162943z-109009783-mt1aci14438830-rtrmadp-3-soccer-euro-rom-swi

Naționala de fotbal a României a încheiat la egalitate partida susținută cu Elveția astă-seară. Lucrurile se complică în grupă, deși comentatorii de la Radio România Actualități s-au grăbit să spună că am făcut un scor bun, mare chiar. Nu e deloc așa.

În realitate fotbaliștii noștri au fost dominați copios de elvețieni iar Elveția are acum 4 puncte. Daca Franța învinge Albania, atunci meciul nostru cu Albania, ultimul din grupă, se poate să fie capital, pentru ocuparea locului doi, dar cu șanse reduse, datorită punctajului Elveției. Așa că putem spera la locul 3 și o calificare de pe această poziție, tot cu noroc. Partidele care vor urma pot da peste cap însă calculele noastre. Cu 6 puncte dacă bate Albania, de pildă, Franța poate juca relaxat cu Elveția și este posibilă surpriza. Iar cu Albania noi am mai avut surprize neplăcute. Să sperăm însă că vom face un meci bun cu albanezii. Rămâne de văzut. Calificarea se joacă. (Redacția)

Digi 24: România şi Elveţia au încheiat la egalitate întâlnirea din Grupa A a EURO 2016 iar echipa din ţara cantoanelor are prima şansă la calificarea în faza următoare a competiţiei. În ultimele două meciuri, România întâlneşte Albania iar Elveţia joacă împotriva Franţei.

57617e9b682ccf66513e9bff

Gazeta Sporturilor (gsp.ro):

România a obţinut primul punct la EURO 2016, după ce a terminat la egalitate, 1-1 cu Elveţia.

Cristi Săpunaru a vorbit despre meci şi a spus că partida de azi a fost mai dificilă decât cea cu Franţa, din meciul de deschidere, scor 1-2.

„A fost un meci dificil, mai greu decât cel cu Franţa. Elveţia este o echipă mai omogenă. Suntem fericiţi cu acest punct pentru că mai păstrăm şanse de calificare.

Am primit acel gol repede. Dacă nu primeam gol aşa rapid, puteam să obţinem mai mult. Am căzut puţin după acea reuşită, iar timp de câteva minute a fost degringoladă în apărare. E bine că ne-am revenit. Vom încerca să obţinem victoria cu Albania şi să mergem mai departe. Suntem mulţumiţi”, a spus Săpunaru la ProTV.

Clasament grupa A:

clasament

Preluări foto: Digi 24 și Gsp.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.