Un finalist de la Românii au Talent, în turneu cu Sarah Brithman

61413848

Tânărul Narcis Iustin Ianau, contratenorul de la prima editie a show-ului Romanii au talent. Dupa un turneu incredibil alaturi de celebrul cr Gregorian, tanarul va concerta, in iulie, alaturi de Sarah Brightman.

Celebra in intreaga lume pentru piesa Time to say Goodbye, cantata alaturi de Andrea Boceli si una dintre cele mai prolifice cantarete din Anglia, cu peste 30 de milioane de discuri vandute, Sarah Brightman va concerta, luna viitoare, in Asia. Alaturi de ea, pe scena va urca si Narcis, care a reusit s-o convinga ca are o voce incredibila.
După ce a publicat un cover de excepție după aria „Un bel di vedremo”, din Madama Butterfly a lui Giacomo Puccini, reușind, astfel, să fie primul bărbat din lume care interpretează această arie de operă, Narcis, fostul concurent de la „Românii au talent”, a devenit unul dintre membrii activi ai celebrului cor Gregorian, cu care a concertat in ultima perioada, inclusiv in Romania. ( Sursa: Ziarul Ring)

Să-i ținem pumnii tânărului nostru conațional care, iată, este apreciat de o mare vedetă internațională.

Sarah-Brightman-BIO_18

Tanarul,  în anul 2014, a luat bacalaureatul cu media generala 8,31. Narcis Iustin Ianau a avut la cele doua probe, oral si scris, de Limba Romana, nota finala de 8,45, la Istorie a luat nota 7,5, iar la Geografie a fost notat cu 9.

Narcis Iustin Ianau a fost elev al Colegiului National de Arta „G. Apostu” din Bacau, profilul Muzica. In urma cu trei ani, la prima editie a emisiunii „Romanii au talent”, Narcis a uimit cu timbrul sau vocal, iar talentul l-a urcat pe a doua treapta a podiumului. (Pro Tv)

Surse foto: Pro Tv și emediabacau.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.