Seria volumelor „Fluturi” de Irina Binder, cea mai căutată din România. Aflați mai multe

fluturi-vol-2-irina-binder

Ajuns la volumul al 3-lea, romanul Fluturi, scris de Irina Binder, este cel mai solicitat de către iubitorii de carte din țară, inclusiv în librăriile unei edituri de prestigiu, Humanitas, informează Mediafax. Autoarea surclasează alte nume cu lejeritate, cu siguranță cauza fiind nu doar calitatea creației sale dar și felul său sensibil de a răspunde cititorilor din toate colțurile României sau din diaspora.
Topul preferințelor a fost adus la cunoștința opiniei publice prin declarația lui Bogdan Baciu, coordonator vânzări-marketing al librăriilor Humanitas. El mai spune că impactul volumului 3 putea fi ușor de anticipat având în vedere succesul primelor două.
Într-una din numeroasele recenzii despre Fluturi, Alina Hasnaș scrie pe bibliocarti.ro: „La originea Fluturilor stă experienţa de viaţă a scriitoarei, opera fiind o sinteză a tuturor jurnalelor sale începând cu perioada copilăriei. Oamenii adoră poveştile reale, iar fiecare istorioară etichetată cu sintagma „povestire de viaţă” are priză la public. Aşadar, iubirea, suferinţa, evenimentele tulburătoare şi surescitante din Fluturi – da, sunt adevărate, ceea ce le face deosebit de preţioase.
2. Să nu uităm şi cât de iubite sunt poveştile de dragoste, iar Fluturi n-ar fi existat dacă tema dragostei nu era prezentată atât de profund şi emoţionant. Opera conţine atât învăţăminte valoroase pentru cupluri, cât şi sfaturi despre cât de important este să-ţi iubeşti aproapele. Protagoniştii trăiesc iubire, respiră iubire, mănâncă iubire, dar şi suferă din cauza ei.”

irina-binder-fluturi-volumul-3Irina Binder este un suflet adevărat, o poate confirma și subsemnatul, el însuși fiind ajutat logistic și NECONDIȚIONAT pe rețelele de socializare de către îndrăgita autoare. Caracter puternic, respectuoasă dar și verticală când e cazul, brașoveanca a depășit de multă vreme în popularitate dar și ca scriitoare alte nume binecunoscute ale literaturii de azi românești. Pentru moment, este în topul preferințelor publicului cititor din România. Și recomand cu toată căldura seria volumelor FLUTURI, pe care o puteți comanda AICI.În luna decembrie a acestui an, Irina Binder va publica și cartea Insomnii. Dealtfel, ea are pe Facebook o pagină cu același nume unde sute de mii de fani îi așteaptă cu nerăbdare postările deosebite.

Citiți de același autor și Scut de ” Fluturi ” în ” Insomnii ” de sclipiri 

Dacă v-a plăcut articolul, la alegerea Dvs puteți deveni fanii paginilor

ADRIAN MELICOVICI BLOG OFICIAL  sau LANȚURI ( Lanțuri reprezintă ultima carte apărută la Editura SINGUR , autor Adrian Melicovici)

sau paginilor Irinei Binder, FLUTURI  și INSOMNII

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.