Blue Air, 16 curse noi de pe aeroporturile din Romania

blue-air

Compania aeriană low-cost Blue Air, cu zboruri în 14 ţări, va avea anul viitor 16 rute noi de pe aeroporturile din România, ca parte a strategiei de extindere.

„Anul acesta Blue Air operează pe 29 de rute noi, pe două vor începe zborurile din decembrie Bucureşti-Oradea şi Cluj-Birmingham. Pentru 2017 am anunţat deja 21 de rute noi (16 din România-n.red) dintre acestea o rută din baza de la Larnaca (către Birmingham) şi 4 din baza de la Liverpool”, potrivit oficialilor companiei.

Blue Air, care a avut 2 milioane de pasageri anul trecut, va deschide 16 curse noi doar de pe aeroporturile din România, Bucureşti, Cluj, Iaşi, Constanţa şi Oradea fiind cele care se vor conecta cu destinaţii europene prin noile zboruri.

Avioanele companiei vor decola anul viitor din Bucureşti spre Tel Aviv (ianuarie), Bordeaux (iunie anul viitor), Copenhaga (iunie).

Tot anul viitor Blue Air va avea curse noi şi de pe aeroportul din Cluj Napoca, urmând să zboare spre Londra (martie), Larnaca (aprilie), Nisa (aprilie) şi Hamburg (iunie). Blue Air îşi va consolida de anul viitor poziţia şi pe aeroportul din Constanţa, de pe care lansează zboruri spre Cluj Napoca, Iaşi, Timişoara din iunie dar şi spre Paris şi Roma din aprilie. Şi din Iaşi compania va lansa curse noi spre Berlin şi Valencia din iunie 2017 iar din Oradea va avea curse spre Torino din martie 2017.

Din decembrie anul acesta, Blue Air va opera curse pe Bucureşti-Oradea, turând puternic motoarele pe rutele interne.

Sura text si foto: Bussines Magazin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.