Igor Dodon gata să ofere Republica Moldova rușilor. I-a făcut trădători pe moldovenii cu cetățenie română

1405606285_dodon_socialistii_noi_0

Candidatul comunist Igor Dodon a făcut câteva afirmații extrem de belicoase în confruntarea televizată cu Maia Sandu, care la rândul ei este un candidat cu orientare spre Uniunea Europeană și deschis democrației.

Dodon a spus că Maia ar trebui să se dezică de cetățenia română. Potrivit replicaonline.ro, Maia a replicat: „Tocmai a acuzat 500.000 de oameni de trădare de patrie”.

Mai mult, Dodon, care nici măcar nu pare să aibă un nume românesc sau măcar moldovenesc pur-sânge, a spus ipocrit că  românii sunt frații noștri și a recunoscut voalat, indirect că este vasalul Moscovei, afirmând că prima vizită pe care o va efectua după ce va fi ales președinte o va face la Moscova.

„Oponentul meu tocmai a acuzat 500.000 de oameni de trădare de patrie. Toți, dvs., în ochii lui sunteți niște trădători”, a afirmat Maia Sandu, adresându-se direct telespectatorilor.

Practic, Igor Dodon anunță o epocă statală, doar el știind exact ce va însemna asta, pentru că nu-i așa, un stat poate să aparțină Rusiei și cu autonomie, lucruri pe care pare că se ferește să le afirme public.  Ipocrizia marelui pericol pentru viitorul moldovenilor manipulați de un neica-nimeni cu pretenție de mogul, un anume Plahotniuc, nume nerelevant pentru orice om care nu mai crede în Moș Crăciun, este maximă. Cândva a votat candidați unioniști iar azi se dezice de unirea cu România, vorbim despre același Dodon.

Nu discutăm aici despre necesitatea urgentă a unirii ci despre un om extrem de periculos, care pare cel puțin din ce spune, vândut rușilor, decis să ceară ajutorul României din punct de vedere energetic și al gazelor și al luptei anticorupție dar și mai decis să jignească nu doar poporul român ci mai ales poporul republicii Moldova. El nu a adus în dezbateri NICIO SOLUȚIE CLARĂ DE DEZVOLTARE ECONOMICĂ țării vecine, manipulată mediatic de mizeriile cu pretenție de posturi tv ale lui Plahotniuc.

Caraghiosul candidat Igor Dodon, anunță în limba română că limba Republicii Moldova este cea moldovenească. Ciudat, păi atunci de ce vorbește românește acest posibil manipulator?

Este clar că moldovenii de peste Prut sunt manipulați grosolan de mijloace media servite pe tavă intereselor putiniste și aceasta este una dintre cauzele pentru care are și șanse să fie votat. Singura șansă pentru ca acest individ să nu distrugă țara de peste Prut este să iasă tinerii moldoveni la vot și nu doar ei.

Îl interesează nu Uniunea Europeană ci Uniunea Vamală a Moscovei, în care vrea să ducă Republica Moldova, o uniune a sărăciei, fără viitor în acest moment. Belarusul care a făcut la fel deja simte pe propria piele acest lucru.

Igor Dodon a spus că peninsula Crimeea e a rușilor de drept, băgând deja țara în conflict cu Ucraina și acum cu România, fie și la nivel declarativ. Mai e doar un pas până să spună că și Basarabia e teritoriu rusesc, vom vedea.

Igor Dodon nu are niciun plan realist de creștere a nivelului de viață al cetățenilor din Republica Moldova, afirmațiile lui sunt populiste, demagogice și mai nou jignitoare pentru sute de mii de moldoveni care au în acest moment cetățenia română.

El spune că odată instalat președinte, dacă va câștiga, va pleda pentru predarea istoriei Republicii Moldova și nu a României. Elementele tehnice, planul de țară real pentru dezvoltarea economică a Moldovei lipsesc cu desăvârșire sau sunt însoțite de argumente ale unui personaj care deja a început să scrie o pagină neagră în istoria micuței țări de peste Prut. Cu Igor Dodon președinte, Republica Moldova va ajunge o oază a sărăciei, fără drumuri asfaltate, fără producție, fără perspective economice reale și mereu în „audiență”, probabil, la „tata” Putin 😀

Maia Sandu, candidat la președinția Republicii Moldova: „Vai de noi dacă ajunge Igor Dodon să ne scrie istoria. El se va ocupa de istorie şi nu va avea timp să lupte cu oligarhii, de pensii, de corupţie, de economie, prioritatea lui este să scrie manuale de istorie. De acest lucru trebuie să se ocupe oamenii de ştiinţă. Politicienii nu trebuie să se amestece în asta, sau poate mâine, pomâine ne vom trezi că politicul dictează cum să fie scrisă în manuale, biografia domnului Dodon?”, potrivit gandul.info.

Igor Dodon a spus clar că țara va fi îmbrăcată în  roșu după ce va fi ales președinte și dacă va fi ales. Pentru mulți, asta înseamnă comunim bolșevic dacă nu chiar dictatură.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.