Pericol de dictatură în România! Liviu Dragnea sfidează protestele și amenință precum Ceaușescu

37323104_303

Noi manifestații de protest în întreaga țară, deja la această oră s-au strâns mii de oameni în orașele României. Atragem atenția tuturor românilor că atitudinea liderului PSD, Liviu Dragnea, alături de susținătorii din jur, este una dictatorială. Acesta a susținut în această după amiază o conferință de presă în care a mințit populația pe față cu privire la legea grațierii și dezincriminării. Potrivit acesteia din urmă, în România se poate sustrage fără teama de închisoare o sumă maximă de 45 000 de euro. Prin ordonanța grațierii, mulți politicienii penali PSD ori de la alte partide care au fost încarcerați sau anchetați de organele competente sunt liberi și cu cazierul curat. Liviu Dragnea a început să amenințe încet și sigur pe mobilizatorii de proteste. 

De la Bruxelles, au fost transmise avertismente clare că România poate fi sancționată dacă aceste ordonanțe nu sunt abrogate și i se poate lua dreptul la vot în legislativul european. Ambasadori ai țărilor Occidentale, au transmis o scrisoare guvernului Grindeanu, care a luat-o în râs. 

MIhai Chirică, vicepreședinte PSD și primar al municipiului Iași cere retragerea ordonanței și demisia ministrului justiției.

Două posturi de casă mint cum respiră, de asemenea, manipulând grosolan populația, este vorba despre Antena 3 și România TV, ambele având patronii cu probleme ale legii, unul încarcerat și celălalt urmărit internațional. Moderatorii acestora au vocabular diversionist și bolșevic.

Liviu Dragnea, ar putea fi primul prim ministru condamnat penal al unei țări europene dacă nu chiar mai mult. Discursul acestuia a început să semene izbitor cu al dictatorului Ceaușescu, sugerând clar în conferința de presă că protestele ar putea fi provocate din afara țării.

În culisele partidului ALDE,  sursele spun că se lucrează la contopirea unor structuri de anchetă astfel ca DNA să dispară.

Președintele Klaus Iohannis, a spus într-o declarație publică guvernanților: Jos mâinile de pe DNA.

PSD nu renunță la ordonanțele de urgență și nici la poziția sa. Dragnea a acuzat voalat protestatarii (o parte din ei) că au subminat statul de drept și a refuzat să rsăpundă anumitor întrebări incomode ale jurnaliștilor. Majoritatea parlamentară mizează pe faptul că oamenii se vor plictisi să protesteze însă realitatea de la fața locului e alta.

Aseară, un grup de huligani fără legătură cu protestul pașnic, a spart manifestația aruncând în jandarmi cu petarde și sticle incendiare, arsenal folosit pe stadioanele de fotbal. Nu mai încape îndoială că forțele neocomuniste, fac abuz datorită votului popular din 11 decembrie și întorc România cu 30 de ani în urmă și cu fața către Moscova.

Libertatea de expresie este în pericol și democrația, dacă e să cităm și din editorialul lui Mălin Bot din cotidianul România Liberă. Cităm:

„Delirul dictatorial al infractorului Liviu Dragnea: agitatori, droguri și agenturili străine care scot lumea în stradă

Liviu Dragnea s-a ascuns două zile ca un șobolan în subsolurile PSD, din noaptea în care a adunat guvernul marionetă pentru a-i ordona să emită banditește, pe întuneric, ordonanțele penale.
Astăzi a ieșit hruba în care stătea pitit de frica străzii, preșdintele infractor al PSD începe să dea ordine de dictator în delir.
În delir dictatorial, Liviu Dragnea face liste cu jurnaliști ”agitatori” și o dă cu ”droguri, valută falsă și mașină de scris la penețeu”.

O folosește pentru asta pe doamna Carmen Dan, secretara din Teleroman pe care a plasat-o în funcția de ministru de Interne.
Într-o conferință de presă organizată la sediul MAI, doamna ministru a dat citire unei liste cu jurnaliști ”agitatori” pe care Puterea PSD îi crede ”vinovați” pentru protestul sutelor de mii de români ieșiți în stradă în ultimele zile.

În finalul conferinței, ministrul de Interne i-a amenințat pe cei de pe lista cu ”agitatori” că vor avea de suferit pentru că au îndrăznit să cheme lumea la proteste”

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.