Premierul Grindeanu, prins azi-noapte la masă cu interlopii. Postul România Tv, pro Dragnea, atac dur

colaj-1-grindeanu-fara-watermark-bunnnnn
Sursa foto: Cancan.ro

Premierul Sorin Grindeanu stă la masă cu oameni care au probleme cu legea. Potrivit jurnaliştilor de la Cancan, Grindeanu a ieşit sâmbătă noaptea în oraş cu Ionel Arsene, actual președinte al Consiliului Județean Neamț, și cu omul de afaceri brașovean Petrică Hogea. În acest context, România TV a lansat duminică un atac dur la adresa premierului, subliniind că acesta a ieșit la restaurant cu un om de afaceri care are un bogat trecut infracțional, fiind chiar urmărit general doi ani, şi având şi o condamnare definitivă la închisoare.

Potrivit Știripesurse.ro,  Corina Dragotescu a comentat pe un ton foarte dur imaginile.

Sâmbătă seara până după miezul nopții, premierul Sorin Grindeanu a petrecut la unul dintre cele mai scumpe restaurante din Romania, din Herastrau, alături de câțiva prieteni și prietene.

În afară de şeful guvernului, la masă au fost prezenți trei bărbați și trei doamne. Printre ei, Ionel Arsene, actual președinte al Consiliului Județean Neamț, și omul de afaceri brașovean Petrică Hogea.

Potrivit jurnaliştilor de la Cancan, masa a fost una de durată, stropită cu dărnicie cu vin. Masa a fost plină de fructe de mare și pește sălbatic la grătar sau în crustă de sare, la cuptor.

Până aici nimic ieşit din comun, însă compania în care s-a aflat premierul nu este una dintre cele mai nimerite. Mai ales în ceea ce îl priveşte pe Petrică Hogea.

Acesta are un bogat trecut infracțional, fiind chiar urmărit general doi ani, având și o condamnare definitivă la închisoare. Hogea a fost condamnat, în 2004, definitv și irevocabil de o instanță de judecată la trei ani de închisoare cu executare, dar nu a făcut nici o zi de închisoare. A scăpat de puşcărie printr-un certificat medical din care reieşea că suferă de boli care nu îi permit să suporte regimul de detenție, scriu cei de la Cancan

Şi se pare că tocmai Petrică Hogea a plătit ieşirea în oraş, el fiind cel care a cerut nota de plată.

Sursa text: B1tv

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.