România, liber la export de păduri. PSD-ALDE au votat PENTRU și asta nu-i nimic

49ba43e0e2c28046216aa6943c655af2
Codrin Ștefănescu, PSD, „exemplu” de educație civică

Dragi români cu adevărat patrioți, cine credeți că a votat în Camera Deputaților pentru continuarea exporturilor de lemn din România? Păi exact neocomuniștii, adică PSD. Și pe lângă ei partidul de doi lei ai altui interesant cu nasul pe sus, respectiv tovarășul Tăriceanu. Și de prin PNL au votat. Așa că opoziția e praf, ca de obicei în ultimul an.

O altă acțiune antiromânească  sau hai să-i spunem, batjocoritoare la adresa țării noastre, este refuzul musulmancei vicepremier Sevil Shaideh de a vira 1% din suma avută la dispoziție, adică 6,6 miliarde de dolari, pentru sărbătorirea Centenarului cu ocazia Marii Unirii. Adică la fix 100 de ani de la împlinirea marelui vis românesc, în 2018, o musulmancă își bate joc de tradiția și istoria României. E oficial, e real, știrea nu e falsă și știrile despre ce fac cei cu aere de interlopi care s-au proțăpit în fruntea PSD și a guvernării sunt toate la fel de reale.

codrin-stefanescu-692x360

Putem spune că a început dictatura PSD-ALDE în România? După cum arată lucrurile, DA.

Bolșevicii din PSD au început, spun unii părinți, să oblige copiii și elevii să semneze că nu se vor duce la proteste. Altfel, vor avea probleme.

Ultima remaniere guvernamentală e doar praf în ochi. În mintea parvenitului Liviu Dragnea, un condamnat penal și un neica nimeni în lume, sutele de mii de protestatari care au ieșit în stradă pentru anularea Ordonanței 13, au fost manipulați și coordonați din străinătate, de forțe oculte. Prostănacii analfabeți care se uită toată ziua la niște posturi pro comuniste obscure, încă mai cred în România promisă de Dragnea și huliganul ăla care țipă ca disperatul la televizor, un anume Codrin Șfefănescu. Gurile rele spun că acest Codrin ar fi bătăușul din umbră care umblă cu șmecherii. Dealtfel, vocabularul lui, demn doar de limbajul unui huligan, l-a văzut toată țara la televizor, când moderatoarea Dana Grecu l-a dat afară din emisiune.

Alt păcălici, de Dâmbovița, ne spune că Walt Disney a fost agent CIA în loc să lase locul unui om competent. Șeful Comisiei SRI din parlament pare atât de prost, că râd și copiii de grădiniță de el.

Eugen Nicolicea, Codrin Ștefănescu, disperatul baron de Olt, Liviu Dragnea teleormănenaul parvenit, avid de putere și vai de capul lui ca inteligență, Gabriela Firea și alți nesimțiți bolnavi de putere ca ei, vor să se exporte lemnul pădurilor românești în continuare, au dat celebrarea centenarului pe mâna unui paznic care vrea să înceapă Unirea ca manifestare prin Constanța.

E abia începutul. Străinătatea deja nu-i mai bagă în seamă. Clar acești oameni vor să ne dea pe mâna rușilor, tot ce se întâmplă zilele acestea exact asta demonstrează.

Poporul va ieși în stradă din nou, cu siguranță. Și ne temem că fără copii.

Încă ceva: Acest nesimțit ordinar, Liviu Dragnea, a uitat să spună că protestatarii au fost pașnici, au făcut mereu ordine în urma lor, au uitat să spună că facturile vor fi mult peste ce e acum, că majorarea salariilor este doar datul cu o mână și luatul cu două.

PSD anunță și amenință cu un mare miting al membrilor. Adică vor neapărat război civil, așa pare. TOATE LEGILE ȘI MĂSURILE LUATE DE ALIANȚA GROAZEI PSD-ALDE  duc la o singură concluzie: O mână de șarlatani a pus mâna pe țară și vor să instaureze dictatura neocomunistă, distrugând justiția, distrugând pădurile, distrugând relația noastră cu NATO și UE. Așa pare. Noi vrem să aflăm: În Rusia se trăiește așa bine? De ce vor să își bată joc de poporul român? De ce sunt atâția prostănaci care încă se uită în gura lui Dragnea și compania sudului. Și altceva: De ce e atât de sărac sudul țării dacă ei sunt așa capabili? Din ce bani și-au făcut vile cât castelele? A văzut cineva domeniul lui Dragnea din Teleorman? Ceaușescu joacă la pitici. Și ăsta cu siguranță va juca la groapa de gunoi a istoriei noastre triste.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.