Miting pro PSD la Târgoviște ca pe vremea lui Ceaușescu. Ce a uitat Țuțuianu să le spună celor adunați

 

image-2017-02-25-21632277-41-miting-pro-psd-targoviste
Sursa foto: Agerpres

Tocmai a avut loc la Târgoviște un miting care seamănă izbitor cu cele de pe vremuri când dictatorul Ceaușescu dădea ordin să se strângă lumea ca să îl aclame. Adrian Țuțuianu, actualmente parlamentar și șeful Comisiei SRI de control, a vorbit celor prezenți exact ca activiștii de dinainte de 1989, omițând dinadins să le spună oamenilor adunați ca oile câteva adevăruri cunoscute de tot mapamondul. Iată ce a uitat caraghiosul baron de Dâmbovița să spună oamenilor:

 • A uitat să le spună că în cârdășie cu parlamentarii PNL, PSD-ul și o mare parte a opoziției, exceptând USR, au votat parcă cu două mâini pentru continuarea exportului de lemn din pădurile țării.
 • A uitat să le spună celor prezenți că musulmanca Sevil Shaideh, actual vicepremier al guvernului Grindeanu, are pe mână redistribuirea sumei de 6,6 miliarde de euro în plan local și că a REFUZAT  să aloce 1% conform unei alte decizii de guvern pentru celebrarea centenarului Marii Uniri de la 1918.
 • A uitat să explice comportamentul maimuțăresc al lui Codrin Ștefănescu la postul Antena 3, în emisiunea Danei Grecu, de unde moderatoarea l-a dat afară.
 • A uitat să explice cum de s-a îmbogățit el însuși peste noapte cu firme clientelare după cum reiese din materialul video pe care îl readăugăm.
 • A uitat să spună că Liviu Dragnea, actualul condamnat penal președinte PSD a ajuns ultra bogat după ce în anii 2000 a dat un tun imobiliar de 20 0000 mp în Teleorman, cumpărând cu numai 1 euro mp terenuri care valorează înzecit mai mult.
 • A uitat să spună că protestatarii din Piața Victoriei și zeci de orașe ale țării nu au fost aduși cu forța și că au protestat împotriva corupției după care au lăsat curățenie lună în urma lor.
 • A uitat să le spună să lase curățenie în urma lor, membrii și simpatizanții PSD adunați lângă primăria târgovișteană. Corespondenții noștri la fața locului ne-au transmis că oamenii adunați ca oile la apelul partidului și nu spontan, au lăsat în urma lor la Târgoviște o mizerie cruntă, dovadă a lipsei totale de educație civică.
 • A uitat tovarășul Țuțuianu să le spună celor prezenți că toate posturile străine râd de liderii și baronii sudiști ai PSD, numindu-i corupți din Whashington și până în China.
 • A uitat să le spună miilor de oameni aduși acolo cu forța sau la apelul PSD de ce e beznă noaptea pe drumurile județului, de ce sunt gropi peste tot și de ce au încă atâția oameni wc-ul în curte.
 • A uitat să le spună că trâmbițatele majorări de pensii și salarii vor fi recuperate prin îndatorarea țării și scumpirea tuturor alimentelor și a serviciilor monopol de stat. Mai precis, că salariile bugetare și pensiile vor fi egale cu zero în fața cheltuielilor pe care le vor avea de făcut.
 • Sunt multe lucruri pe care „caraghiosul” de Dâmbovița a uitat să le spună celor adunați la miting precum propagandiștii staliniști în anii 70, 80.

Iată ce le-a spus cel care după spusele multora face județul Dâmbovița de râs și nu are nicio competență profesională pentru a conduce o comisie de Control SRI:

Hotnews.ro: „Peste 8.000 de persoane au participat sambata, la Targoviste, la mitingul organizat de PSD Dambovita pentru sustinerea Guvernului Grindeanu, informeaza Agerpres.

”Romanii sunt multi care sustin PSD! Sunt mandru ca va am alaturi, sunt mandru ca sunt membru PSD. Am venit astazi sa spunem tuturor romanilor ca si noi contam. Am venit astazi sa spunem tuturor ca democratia nu se negociaza. Am venit sa spunem tuturor ca dreptul nostru trebuie respectat, ca poporul a decis pe 11 decembrie. Am venit sa spunem tuturor ca poporul este suveran!”, a spus presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, in discursul sau.
La miting au fost prezenti membri si simpatizanti ai PSD din judet, primari social democrati din Dambovita si Arges, parlamentari PSD, reprezentanti ai ALDE din Dambovita.
„Vreti o Romanie normala? Vreti ca abuzul sa nu se mai intoarca in Romania? Vreti o Romanie mandra si demna? Stiam ca vreti asta! Si stiu ca putem sa facem asta. Si o vom face! Iar una dintre solutii este ca noi, PSD, suntem cu tara si cu romanii!”, a spus Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene si deputat PSD de Dambovita.  Mitingul PSD a inceput la ora 10:00, in fata Primariei Targoviste, a durat circa o ora, iar apoi participantii au marsaluit pe strazile din centrul municipiului, punctul final fiind in jurul orei 12:00 in fata sediului PSD din oras.

Inainte de discursurile oficialilor s-au auzit in difuzoare cantece patriotice. Participantii la miting au avut steaguri si pancarte. ”Guvernul se alege prin vot”, ”Suntem oameni de cuvant, continuam alaturi de PSD”, ”Votul meu conteaza”, ”Ghinion, am iesit si noi!”, ”Si eu #rezist, frate”, ”#OmNuBinom”, ”Iohannis, fii presedintele tuturor romanilor”, ”Nu vreau presedintele meu, vreau presedintele nostru”, ”Mai doarme ala de la USR?”.

”Reiteram ideea ca mitingul pe care il organizam este o forma de a demonstra sustinerea pe care o acordam Guvernului Romaniei condus de Sorin Grindeanu, conducerii centrale a Partidului Social Democrat si constituie, in acelasi timp, o modalitate prin care ne solidarizam tuturor celor care sustin principiile si valorile statului de drept, drepturile si libertatilor fundamentale ale omului”, se arata intr-un comunicat al PSD Dambovita.”
VIDEO DESPRE CUM FACE BANI PE ȘEST BARONUL ȚUȚUIANU, REPUBLICARE:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.