Nu sunt perfectă dar sunt specială

1544568_10202011523423288_630240128_n
Liudmila Carta, jurnalist, Milano

Un material de Liudmila Carta, Italia, Milano

Numele meu este Liudmila Carta, m-am născut în 1988 în Moldova. În 2012, am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicăriidin România. Imediat după absolvire m-am mutat în Italia.

Pasiunea pentru fotografie s-a născut aparent cu mine, dar mi-am dat seama de aceasta în perioada de universitate. Ulterior, am început să dau atenție deosebită fotografiei de modă, glamour și fotografia de călătorie.

Eu cred că fotografia este cea mai sugestivă forma de comunicare, așa că îmi place să mă joac cu aparatul de fotografiat: din spate, dar și din fața obiectivului.

Să mă cunoașteți mai bine, vă invit să mă urmați pe blog adică pe www.millavintage.com

Nu contează ce vârstă ai, câte kilograme sau ce înălțime, important este să te simți bine în pielea ta și să fii tu însăți, nu cum vor alții să fii pentru ei. Înainte să dau drumul acestui blog, am povestit unei persoane despre acest proiect și imediat a încercat să mă doboare cu diverse argumente negative (ex: nu pune poze pe internet că nu este bine, să faci modă nu ai înălțimea, nu ai corpul potrivit, ai un copil și nu dă bine și ca de obicei marea problemă a unor mentalități: ce o să zică lumea.)

Când cineva vrea să îți pună piedici îți găsește atât de multe defecte și argumente, încât te lasă cu gura căscată. Cu toate acestea va avea mereu grijă să te asigure că îți vrea binele! Mereu am zis mulțumesc la astfel de “bine”, și mi-am văzut de treabă mai departe. Și, totuși, undeva are dreptate, nu am calitățile fizice unui Top model, am trecut demult de 20 de ani și da sunt mamă, dar toate acestea nu mă pot împedică să fiu eu și să-mi cultiv pasiunile.

Nu sunt perfectă, nici nu voi fi vreodată. Chiar dacă s-ar putea atinge perfecțiunea tot nu aș vrea să fiu, pentru că m-aș plictisi tare repede. Ce mă contrariază foarte mult este faptul cum unii oameni încearcă să-i manipuleze pe alții doar ca să le distrugă visele, să le taie elanurile.

Sunt foarte multe specimene de oameni care mereu vor spune Nu, de frică să nu reușești ceva mai mult decât ei.

NU SPUNE VISELE TALE NIMĂNUI, CĂ CEI MAI MULȚI VOR VREA DOAR SĂ LE DISTRUGĂ

Visele tale sunt doar ale tale și doar de tine depinde cât de mult se vor realiza. Așa că treci la treabă. Acești “distrugători de vise” care mereu știu ce e mai bine pentru alții, nu știu, de fapt, ce e bine pentru ei, mimează fericirea și habar nu au ce e bunătatea, și faptul că ambele sunt strâns legate între ele.

Cum spuneam, nu sunt perfectă, dar cred că sunt specială, sunt specială pentru mine, pentru cei care mă iubesc necondiționat. Nu țin neapărat să devin elogiul unui public larg. Încerc să îmi demonstrez mie ceea ce pot să fac fără să mă bag în viața nimănui. Și sincer, nu mă mai afectează părerea nimănui. Că sunt frumoasă sau urâtă, că sunt grasă sau slabă, ori că am devenit snoabă: sunt eu și așa vreau să mă bucur cu/de mine însămi.

Și da, sunt mândră. Pentru că am de ce. Pentru că știu de unde am plecat și știu unde am ajuns, pentru că fac ce pot și cum pot, fără să aștept ca alții să facă ceva pentru mine și pentru că în ciudă vârstei și a faptului că sunt mamă continui să îmi mențin kilogramele și să îmi folosesc creierul. Nu pentru răutăți, dar pentru binele sufletului meu! Sursa: MILLAVINTAGE.COM

Vizitați superbul blog al Liudmilei,

MILLAVINTAJE

pe adresa: www.millavintaje.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.