Viorica Dăncilă, Carmen Dan și Lucian Șova, huiduiți la Brașov. Oamenii au strigat „Demisia”

image-2018-07-2-22543943-41-dancila-dan-sova-huiduiti-brasov
Premierul Viorica Dăncilă și miniștrii Carmen Dan și Lucian Șova, au fost huiduiți, luni, la Brașov, după o conferință susținută la Prefectură, despre situația calamităților produse în județ. La ieșirea din instituție, mai mulți oameni au strigat „Demisia”, relatează Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă și miniștrii Carmen Dan și Lucian Șova au fost așteptați, la ieșirea din Prefectura Brașov, de aproximativ 20 de oameni, care au strigat ”Demisia, demisia”, ”Hoții”, „Rușine să vă fie”.
Miniștrii și premierul au susținut o conferință de presă la Brașov, în care au spus care sunt problemele identificate în urma inundațiilor și ce soluții au pentru oameni, cerând, totodată, autorităților locale, o evaluare a pagubelor, pentru a putea fi alocate fonduri în următoare ședință de Guvern.
Premierul Viorica Dăncilă, alături de membri ai Executivului, se deplasează în mai multe zone afectate de inundații din județele Buzău, Bacău, Covasna, Brașov, pentru a evalua pagubele și a identifica cele mai rapide soluții de sprijinire a oamenilor.
Premierul este însoțit de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Lucian Șova și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.