Ministrul Justiției, Tudorel Toader, raport devastator de mediocru și răuvoitor. Cere demiterea procurorului general Augustin Lazăr pe motive inventate din context

tudorel-toader

Pentru cei care nu sunt cunoscători ai limbajului juridic și detalierea acestora cu exemple de tip nod în  papură, raportul de evaluare al ministrului Tudorel Toader, la adresa activității lui Lazăr, demască încă de la început amestecul puterii administrative în actul penal. Constituția țării specifică în mod clar separația puterilor în stat. În 20 de puncte dezvoltate pe parcursul a 63 de pagini, Tudorel Toader a făcut un adevărat seminar în loc de conferință de presă. Orice student la drept ar putea sa facă o lucrare de licență în drept cu titlul Cum să distrugi justiția prin absența paradigmei psihologice a bunei credințe în statul de drept. Căci ministrul justiției, exact asta face. Raportul său poate fi demontat de orice student la drept sau avocat debutant, fiecare articol de lege invocat de Tudorel Toader poate fi contracarat cu cel puțin două alte articole ale legii invocate. Raportul lui Toader nu este pentru cunoscători ci pentru masa de oameni care nu are habar de un discurs juridic și nici de legi, în detaliu.

Raportul lui Toader este devastator la adresa lui Augustin Lazăr. Specialiștii în drept și cei care mânuiesc limbajul tehnic, îl vor desființa pe Toader, cu argumente. Inclusiv Comisia de la Veneția a distrus tot ce a făcut Tudorel Toader cu legile justiției. Această comisie este numărul 1 în Europa, cei mai buni specialiști acolo sunt.

Tudorel Toader a atacat în subterfugiu dar chiar și direct pe toată lumea care a acuzat cu precizări exacte pe dictatorul Liviu Dragnea, cel care rușinos este președinte al Camerei Deputaților și din cauza căruia se întâmplă numai lucruri urâte în țară,  acest șarlatan de Teleorman care doar încearcă să își scape pielea, să fugă de pușcărie. Nu cu amatori care chiar nu au habar de drept ca Nicolicea sau Iordache, va evolua democrația. 

Tudorel Toader a înșirat acuze exact ca o instanță de judecată, depășindu-și atribuțiile de simplu ministru și muritor. A pus umărul la așezarea altei cărămizi pentru o nouă dictatură în România: Dictatura infractorilor.

Nu vrem să facem o analiză a celor argumentate de ministrul justiției Tudorel Toader, doar am exprimat un punct de vedere al unui site independent unde nu veți citi niciodată laude la aberațiile condamnatului Dragnea, a celorlalți suspecți de infracțiuni extrem de grave, inclusiv de izolare a țării și subminare a economiei naționale prin refuzul de a atrage miliarde bune de euro nereturnabili de la Uniunea Europeană pentru infrastructură și multe altele.

Domnul Tudorel Toader s-a compromis astăzi și ca jurist și ca persoană integră. Președintele Iohannis e de vină pentru tot, procurorul Augustin Lazăr e de vină pentru tot, CSM e de vină pentru tot, numai infractorul și dictatorul analfabet de Teleorman, e curat ca-n palmă, laolaltă cu alți infractori dovediți, asta de ministrul justiției.

La final,  ne punem întrebarea: Pe acest ministru al justiției cine îl evaluează? Viorica Dăncilă, rușinea de prim-ministru a unei țări care se respectă și care e total pe dinafară în tot ce face și spune agramat? Să fim serioși.

Replica lui Augustin Lazăr, cel care trebuie revocat după mintea unui ministru care și-a depășit cât se poate de anticonstituțional atribuțiile:

Augustin Lazăr, după ce Toader i-a propus revocarea: Concluziile ministrului reprezintă un demers de a destabiliza Ministerul Public / Sunt ziceri penibile

Iată și pomelnicul șiret întocmit de cel care distruge orice principiu de drept, unde s-a folosit de exemple truncheate și scoase din context pentru a-l putea acuza pe procurorul-șef Lazăr:

Ministrul Justiției propune revocarea procurorului general, Augustin Lazăr: Prin managementul realizat a deturnat activitatea Ministerului Public / Cele 20 de motive invocate de Tudorel Toader,

continuarea aici:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.