Video. Infractor eliberat de guvernul Psd-Alde, atac direct cu pumnul asupra unei tinere în scara blocului. 11 000 de infractori eliberați fac țara nesigură

image-2018-11-20-22822005-41-atac-alba-iulia
Captură Youtube

Iată că legile inițiate de parlamentarul Florin Iordache, cel care face semne obscene la adresa românilor, își fac din plin efectul. Tudorel Toader, poreclit Slugărel, a fost de acord cu legea care elibera mai devreme infractori extrem de periculoși din închisori. Exemplele ar putea fi mai multe, cu tâlhari care atacă lumea la drumul mare sau în spații închise însă puține ajung probabil la ccunoștința publicului. Iată despre ce e vorba, mai nou.

Un bărbat din Alba Iulia a doborât cu pumnul o tânără în scara unui bloc / Principalul suspect, un recidivist condamnat pentru tâlhărie și tentativă de viol și eliberat recent.

Hotnews.ro:

Potrivit sursei citate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliția a fost sesizată de către un reprezentant al spitalului că la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie și care este posibil să fi fost victima unei infracțiuni.  Suspectul principal al Poliției se numește Nicolae Drăgoi din Alba Iulia (cartierul Bărăbanț). Acesta ar fi fost dat în urmărire generală, prins și închis dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat.

În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violență. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus polițiștilor că nu-si amintește nimic si că nu își găsește telefonul mobil si portmoneul. Polițiștii au deschis dosar penal pentru însușirea bunului găsit” a precizat poliția.

Aproximativ 11.000 de deţinuţi au fost eliberaţi de la începutul anului până la sfârşitul lunii octombrie, dintre care peste 9.000 în baza Legii nr. 169/2017 privind recursul compensatoriu a anunțat Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP). ”Din unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au fost puse în libertate 11.033 de persoane, 9.039 dintre acestea beneficiind de prevederile Legii 169/2017: 1.374 ca urmare a expirării duratei pedepsei în termen, 7.665 prin admiterea de către instanţele de judecată competente a liberării condiţionate”, a precizat ANP, mai scrie alba24.ro.

Iată dovada video, atenție, imagini cu impact emoțional:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.