Daniela Lădaru, de neoprit! Pregătește petrecere de Crăciun și apoi demolează cu acte și dovezi clare toate acuzațiile nedrepte care i s-au adus

66014_300165726760345_223910307_n

Articol de Costin Hab, Bologna

Daniela Lădaru, românca de lângă Torino, pregătește o petrecere curând, de sărbători, deși a fost atacată și nedreptățită din mai multe direcții. Pe adresa redacției noastre au sosit multe imagini și înscrisuri, care dovedesc conform și spuselor româncei că mulți români care o cunosc au fost înșelați de articole defăimătoare la adresa ei, publicate în presa locală, de persoane deranjate de activitatea sa. Concurența, mai exact, „a făcut tot posibilul” să o denigreze, plătind ziariști de mâna a doua ca să scrie și să influențeze opinia publică. Mormanul de facsimiluri și documente cu care s-a înarmat femeia între timp, urmează să fie pus cap la cap și să spulbere toate acțiunile care au avut un singur scop: Să fie dată afară din propria ei muncă și să nu mai poată face concurență altor patroni din zonă, care ar avea același domeniu de activitate sau apropiat de acesta. Echipa noastră a citit povestea ei, absolut șocantă, în care și-a mărturisit inclusiv greșelile făcute dar a și explicat cu argumente și documente clare implicarea chiar și a unor autorități corupte, nu doar a fostului partener de viață, în a-i face rău pe cât posibil. Vom reveni cu întreaga anchetă care va fi dată publicității atât în limba română cât și în presa italiană.

Petrecere și voie bună de Crăciun

Daniela Lădaru cheamă românii de bună credință și dornici de distracție la o petrecere ocazionată de apropiatele sărbători, începând cu Crăciunul. Organizatoarea promite invitați speciali, așa cum a obișnuit și în trecut, cunoscuți în lumea muzicii de gen. Se promite voie bună, meniu tradițional atractiv și momente de neuitat. În trecutul deloc îndepărtat, Daniela Lădaru a mai izbutit să aducă artiști preferați ai conaționalilor amatori de petreceri, inclusiv pe regretata Denisa. Dar cum viața merge înainte, românca speră să reușească un nou eveniment care se anunță pe placul unei bune părți a comunității.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.