Discoteca morții azi-noapte în Italia la Corinaldo. Bilanț dramatic: 6 morți și peste 100 de răniți

descărcare (1)

Drama morții în Corinaldo, provincia Ancona, azi-noapte. S-au strâns ca să se distreze și apoi s-au călcat în picioare până s-au omorât spre ieșirea din clubul Lanterna Azzura. Presa italiană susține că înăuntrul discotecii se aflau peste 1000 de persoane, majoritatea minori. Se adunaseră pentru distracție și asistarea la concertul rapper-ului Sfera Ebbasta.

Primele informații duc la ipoteza că o minoră ar fi utilizat un spray cu piper în interior, fapt care a provocat o panică de nedescris. Colonelul Cristian Carozza a declarat pentru Rai News 24 că nu se exclud și alte ipoteze pentru clarificarea celor petrecute. În învălmășeala generală, aproape toți s-au îngrămădit haotic spre ieșirile de siguranță dar mai ales una dintre ele a fost cea unde s-a întâmplat drama. Bilanțul oficial până acum: 6 morți și peste 100 de răniți dintre care 12 în stare foarte gravă. Au murit 3 fete, 2 băieți, toți minori și o mamă de 40 de ani, venită să își însoțească fata la concert.

Tabloul este trist, sfâșietor, inclusiv în acest moment. Înăuntru se aflau peste 1000 de persoane care se năpusteau pripiți și speriați unii peste alții iar afară se mai aflau câteva alte mii de persoane care ascultau concertul ori așteptau. Puțin timp după aceea, totul s-a schimbat: Țipete, ambulanțe, poliție, carabinieri. Răniții au fost transportați la spitalele din apropiere, în principal la Senigallia sau Torette din Ancona. Zona este împrejmuită la această oră de organele de anchetă în vederea cercetării acestui caz tragic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.