Ministrul Psd, Teodorovici, aruncă România în haos, noi taxe. Nu se mai majorează salarii sau pensii, Dragnea a mințit, e oficial. El spre bogăție, țara spre foamete

Teodorovici-1000x600
Orlando Teodorovici, personajul care a aruncat țara și bursele în aer fără să-i pese de suferința poporului, la ordinul lui Dragnea, infractorul suprem

Guvernul României, Psd-Alde, acționează astfel, probabil „cadou” de Crăciun pentru români:

1) Se amână majorarea pensiilor.

2) Îngheață salariile pentru o perioadă lungă.

3) Psd a mințit populația, căreia i-a promis că nu va introduce noi taxe. S-a răzgândit.

4) Bursa românească s-a prăbușit și va afecta fiecare român la buzunar, nu doar companiile vizate

Întrebare: Va fi foamete în 2019 doar ca să rămână Dragnea și ai săi bogați? Parlamentarii sunt singurii cărora li s-au mărit veniturile, restul populației, spre sărăcie.

Legea Lăcomiei pe care intenționează guvernul psd-alde să o dea prin ordonanță, aruncă țara în haos. Ordonanța pe care ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici, vrea să o propulseze, nici măcar nu a fost promulgată de Guvern și deja bursa românească s-a prăbușit. Atacarea sub pretexte copilărești a marilor companii de energie sau gaz natural, aduce perspectiva unor scumpiri de-a dreptul istorice, pe care nici în cele mai mari momente de criză mondială nu le putem regăsi. Același ministru poreclit Orlando, minte puțină, a anunțat intenția de a taxa companiile. Logic, acestea se vor retrage sau își vor recupera pierderile prin majorări de prețuri foarte mari pe care fiecare român le va plăti. Intră în această categorie chiar și companiile de telefonie mobilă, rețelele de cablu etc. Teodorovici este ministrul care venise cu ideea să stea românii doar 5 ani cu permis de muncă în străinătate apoi să se mute cu tot cu familie în alta, că așa vrea el. Se prefațează o mare criză și extindere a sărăciei în 2019 în România, dacă Teodorovici va promulga ordonanța. Președintele țării, Iohannis, se opune vehement. Bineînțeles că Dragnea e de acord. Infractorul din Teleorman vrea crearea Fondului Național de Investiții care să cuprindă tot ce are mai bun țara și de banii căruia să se ocupe camarila psd și infractorii ajunși astăzi parlamentari, fără ca cineva să îi poată controla, verific a, nici măcar justiția.  Pe de altă parte, senatorul Tăriceanu, președintele Senaului și Alde, e de acord cu tot dezastrul anunțat de Teodorovici. Să citim câteva informații apărute astăzi în spațiul public, în cifre și date exacte:

Hotnews:

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a intrat, încă de vineri dimineaţă, adânc în zona roşie, corecţiile venind după anunţul guvernului privind noile măsurile fiscale. Scăderile s-au accentuat după prânz, cel mai afectate fiind cele două bănci listate, BRD şi Banca Transilvania (minus 15-20%) şi acţiunile companiilor din sectorul energetic (BET-NG a scăzut şi cu 12 procente). Volumul tranzacţiilor este şi el semnificativ, după ora 15.00, acesta apropiindu-se de pragul de 1 miliard de lei.

UPDATE 16.25 Valoarea totală a schimburilor cu acţiuni a depăşit un miliard de lei, în condiţiile în care luni şi marţi totalurile au fost de 27, respectiv, 73 milioane lei. O bună parte din valoarea tranzacţiilor de miercuri a fost pe titlurile Băncile Transilvania: valoare de 155 mil. lei până la această oră.

Financial Times:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.