Norica Nicolai, nesimțita de la Bruxelles: Iată ce jigniri aduce unor români din cultură. Nici asta n-are 7 ani de acasă

norica-nicolai
Norica Nicolai, altă rușine a românilor. Vorba ceea: S-a suit scroafa în coteț.

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE de la Bruxelles, vine cu opinii și acuzații demne doar de o scârboșenie cu chip uman, pe care niciodată nu le poate dovedi. Referitor la protestele de la Ateneu, când recent România prelua Președinția rotativă în cadrul UE, a spus public că actrița Oana Pellea, marele pianist Dan Grigore și bătrânul Șora, de 102 ani, au protestat împotriva guvernului Psd-Alde pentru că sunt plătiți. Știm că tonul nostru ca autori ai acestui articol e foarte dur dar Nicolai, fostă liberală, merită scuipată și eliminată din viața publică pentru totdeauna. A trecut de partea bandelor de infractori, nu a avut nicio inițiativă bună pentru România de când este europarlamentar și mai nou, jignește românii și oamenii din cultura sau mediul creativ românesc. Să îți fie rușine, țață Nicolai! Alt apelativ de adresare nu meriți!

Reamintim ceea ce oricum știe toată țara: La Ateneu, în sala plină cu mai-marii Uniunii Europene, au fost invitați bandiți cu pușcărie din politică, acuzați, infractori, analfabeți și mincinoși dovediți, din Psd-Alde. Ordinarul din Teleorman, a lipsit  nemotivat ca orice derbedeu repetent.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.