Sicilia: Și hoți și proști! Doi fraieri de origine română au furat cântarul în loc de ce trebuia. :D Nici hoții nu mai sunt ce erau :D

img-20190122-wa0007-2
Foto: cataniatoday.it

Dacă vrei să fii hoț, măcar trebuie să ai puțin creier chiar dacă tot la bulău ajungi mai devreme sau mai târziu. Nu se pune problema în cazul celor doi hoți din Sicilia, care au încercat să tâlhărească o brutărie, rezidenți fiind la Giarre, scrie scrie presa italiană regională, mai exact cataniatoday.it.

Cei doi aveau vârsta de 27, respectiv 18 ani, cea a complicelui mai tânăr. S-au înarmat cu pistoale, măști de ski și apoi, dă-i drumul la treabă. Încrezători nevoie mare, au intrat într-o brutărie unde au amenințat-o cu pistolul pe soția patronului. Au înșfăcat repede cântarul în loc să ia casa de marcat și s-au făcut nevăzuți călare pe un scuter. Degeaba. Nu s-au ferit suficient. Jandarmii i-au văzut, apoi în timp record i-au și reținut. Proprietarul brutăriei și-a primit cântarul înapoi iar hoții sunt încarcerați în acest moment în penitenciarul din  Piazza Lanza, Catania. Au fost puși sub acuzare pentru tâlhărie cu circumstanțe agravante.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.