Tenis: CTP despre meciul memorabil de dublu din Cehia: „Am văzut cel mai bun meci al unui dublu feminin românesc din istorie!”

969304-ctp
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, preluare foto GSP.

A fost un spectacol omenesc extraordinar al celor două fete. Rar am văzut două ființe omenești care să se completeze în acest fel, să fie la un moment dat o singură ființă.

O seară extraordinară pentru tenisul românesc. Am văzut cel mai bun meci al unui dublu feminin românesc din istorie! Eu nu știu un meci mai bun decât cel făcut de Irina Begu și Monica Niculescu împotriva campioanelor mondiale.

Au fost momente când Irina a fost mai jos, au fost momente când a coborât Monica, dar de fiecare dată cealaltă i-a venit în ajutor. Așa au și câștigat.

Siniakova s-a înmuiat pe final. Fetele noastre au câștigat după un moment delicat când au fost egalate la 4. Mă bucur că am apucat să trăiesc să văd un asemenea spectacol. Am învins cea mai puternică echipă de Fed Cup din lume, câștigătoare de 11 ori a acestui trofeu. Putem spera la orice de acum”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Sursa: GSP.RO

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.