Iată argumente clare că Liviu Dragnea vrea să fie un dictator periculos pentru poporul român! Pentru fiecare dintre noi toți!

dragnea-3-610x425

În această seară, în ședința de plen a Parlamentului României, un amendament propus de opoziție privind majorarea alocațiilor pentru copii, a fost votat, inclusiv de 6 parlamentari de la Alde, Udmr și Psd. Dublarea alocației l-a înfuriat pe Liviu Dragnea, care a jignit pe toată lumea, inclusiv colegii de plen ori jurnaliștii. Așadar, un social-democrat, cum se pretinde, nu vrea alocații mărite pentru copiii noștri. Conform amendamentului, de la 1 martie, copiii sub 2 ani ar urma să primească 300 lei lunar iar cei cu vârste de peste 2 ani, 150 lei lunar. Ce să vezi, pentru copii nu sunt bani, spune Dragnea, care mai afirmă că trebuie să umble la deficit pentru acoperirea cheltuielilor. Vrea să anuleze și votul!  Ce nu a explicat Dragnea: Cum se face că pentru jandarmerie s-au găsit resurse să angajeze în plus 6000 de oameni și dotarea, bugetarea, cu peste 500%? Pentru ce Jandarmeria Română trebuia să primească muniție de război, câtă vreme nu e nici armată și nici în conflict cu vreun dușman extern? Cum se face că pentru pensii speciale, salarii majorate pentru parlamentari și avioanele private cu care călătorește în lume alături de amica sa sunt bani?  Altă minciună: Cazul vitaminei D pentru copii, despre care Dragnea spune că e nevoie pentru copii. E de fapt un tun financiar. Din care primul beneficiar va fi un acționar al unei firme israeliene, discutăm despre cazul Panorama. Nu detaliem. Persoane publice independente s-au exprimat.

Liviu Dragnea a slăbit armata României, Liviu Dragnea e în război cu toate instituțiile europene și cu ambasadele țărilor democratice, Liviu Dragnea a dirijat represiunea protestatarilor din 10 august după cum arată toate sursele, la amestec cu bande provocatoare de huligani despre care Jandarmeria știa, dar nu a intervenit să le oprească accesul în Piața Victoriei din București. Legea 114, cea care a pus pe butuci economia în nici 2 luni și a săltat cursul valutar.

Liviu Dragnea, demonstrează prin toate gesturile sale ori că e un psihopat care vrea să distrugă țara, ori un pion al unor clane interlope externe și interne de crimă organizată.  România trăiește vremuri grele. Vremuri în care peste 5 milioane de români plecați din țară sunt tratați cu batjocură de către Liviu Dragnea. Nu avem nicio îndoială că puiul de dictator ar fi în stare să ordone jandarmeriei, noua structură „transformată” în Securitate din 10 august, să tragă în populația care ar putea protesta. Și nu avem nicio îndoială că va încerca să fraudeze votul. Ghici cine păzește urnele cu buletine de vot? JANDARMERIA! Mai sunt multe de spus, vom reveni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.