Laura Codruța Kovesi, contraatac năucitor astăzi împotriva anchetatorilor

image-2019-02-15-22976547-41-laura-codruta-kovesi
Laura Codruța Kovesi, la ieșirea de la DNA. Foto: Agerpress.

Prezentă astăzi la audieri ca suspect, în fața procurorilor de caz, inclusiv a Adinei Florea, Kovesi a recurs la o solicitare puțin așteptată de bandele de crimă organizată aflate astăzi la vârful PSD și care decid destinul poporului român. Mai întâi, trebuie să spunem că fosta șefă DNA, a fost așteptată de susținători dar și de câțiva contestatari, la intrarea în sediul Direcției Naționale Anticorupție, într-un vacarm de nedescris. Laura Codruța Kovesi a stat mai puțin de o oră în fața anchetatorilor. La ieșirea din sediu, în aceeași atmosferă de vacarm, Kovesi a declarat că deși are 18 dosare penale și o plângere de la începutul anului 2017, nu consideră că este tocmai o coincidență faptul că este anchetată tocmai acum, când își susține candidatura pentru preluarea postului de Procuror-șef al Uniunii Europene.

Un gest surprinzător pentru banda de infractori de la vârful psd, a fost făcut cunoscut de doamna Kovesi: A cerut recuzarea anchetatorilor de caz, inclusiv a Adinei Florea, pentru că aceștia nu ar fi obiectivi în anchetă. Ghici de cine depinde răspunsul la solicitarea de recuzare? De Procurorul-șef al României, Augustin Lazăr, a cărui demitere a cerut-o sluga comunistă a Psd, Tudorel Toader, ministrul justiției. Augustin Lazăr nu se află în țară acum dar va trebui să dea conform legii, un răspuns la cererea de recuzare, în 48 de ore. Iar Augustin Lazăr nu e un slugoi aservit intereselor infractorului liviu dragnea. 

Laura Codruța Kovesi a dezmințit toate acuzațiile afirmând că probele sunt fabulații, trucate, invenții și că pentru acuzația de mită, există deja două comunicate oficiale ale structurilor de resort care îi dau dreptate. Ar putea să apară fotografii trucate, spune  procuroarea anchetată. Pentru moment, Kovesi nu are nicio interdicție și ea oricum a spus că va merge la Parlamentul European pentru a parcurge următoarele etape, care țin de ocuparea ca Procuror-șef al UE. Mai mult, ea a respins argumentat toate acuzațiile infractorului Ghiță, fugit în Serbia și patronul unui post de televiziune pro-infractori PSD. „Întâlnirile noastre au avut loc doar în cadru instituțional, nu am vorbit niciodată cu domnul Ghiță la telefon și nu există niciun e-mail cucuveaua-mov de care m-aș fi folosit”, a mai spus fostul procuror-șef DNA.

Dacă v-a plăcut acest material, vă așteptăm și pe pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.