Freddie Mercury și femeia din spatele melodiei „Love of my life”

85118-xl
Surse foto: historia.ro. 

Filmul Bohemian Rapsody, nominalizat la Oscar anul acesta, a stârnit controverse despre sexualitatea celebrului artist, Freddie Mercury, dar ne-a adus aminte de una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din istorie: Mary Austin și Freddie Mercury.

S-a speculat mult despre relația celor doi în toate sensurile, dar cine e femeia care i-a furat inima lui Mercury, care i-a fost aproape până la sfârșit și a devenit și discrete moștenitoare a averii lui?

img (1)

Mary Austin l-a cunoscut Freddie Mercury în 1970, prin intermediul lui Brian May, chitaristul trupei Queen. Ea avea doar 19 ani și lucra pentru unul dintre cele mai șic magazine din Londra, Biba, în departamentul de PR. Mary provenea dintr-o familie modestă, iar ambii săi părinți aveau deficiențe de auz. La momentul întâlnirii Mary era studentă la Arte.

După ce s-au întâlnit în magazinul Biba, locul ei de muncă, Mary Austin și Freddie Mercury au început să iasă împreună și, în doar câteva luni, s-au și mutat împreună, în West Kensington. Relația lor romantică, pe care Freddie a prețuit-o până la sfârșitul zilelor sale, a inspirat unele dintre melodii ale trupei Queen. Cei doi s-au despărțit după ce Freddie a început o relație cu un angajat de la Elektra Records, lucru pe care i l-a și mărturisit lui Mary. Citiți continuarea AICI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.