Jandarmeria, înarmată să tragă în protestatari? Ce au uitat slugile interlopilor din psd

BUCURESTI - PIATA VICTORIEI - PROTEST - DIASPORA
Foto: Aktual24

Jandarmeria Română, s-a transformat în aparatul represiv al infractorului liviu nicolae dragnea. Bugetul structurii a fost majorat cu peste 500%, fiind înarmată inclusiv cu muniție de război. Armata a fost și pare neglijată dinadins de interlopul condamnat din Teleorman. Unul dintre simbolurile revoluției din 1989, Moroșanu, copil atunci și bătut de mineri mai târziu, a fost aseară reținut de jandarmi și lovit în dubă, unul dintre motive fiind acela că a strigat Psd-ciuma roșie. Reținerile de aseară au fost politice, a spus Moroșanu, într-o intervenție telefonică.

Ordonanțele date de tudorel toader aseară, lovesc în justiție și trece puterea de decizie în mâna infractorilor din grupările psd-alde-udmr. Românii liberi deja se mobilizează pentru a protesta violent, conform unui comunicat Corupția ucide. Se folosește exact rețeta din 1946, atunci când comuniștii, au distrus mediul privat, apoi au trecut la sugrumarea justiției politizând-o după care și-au format noua nomenclatură, promovând analfabetismul și teroarea. Atunci au fost încurajați și de prezența tancurilor sovietice. Astăzi, la fel, mediul privat este distrus prin legea 114, justiția prin legi date în favoarea infractorilor și pusă la comanda politicului, nomenclatură formată din amante, copii, nepoți, nepregătiți și majoritatea analfabeți, în toate structurile publice, chiar și în Parlamentul European. De data aceasta însă,  interlopii psd au uitat că nu mai sunt tancuri rusești la București, că România e membră UE și NATO.  Tudorel Toader a creat un stat în stat, o justiție doar a infractorilor, ceea ce nici măcar Partidul Comunist Român nu a făcut.

Cristian Tudor Popescu crede că ce a făcut Tudorel Toader n-a făcut nici PCR – Justiție cu circuit închis. Prin cheremul lui T. Toader, SECȚIA va fi unica secție de pe această planetă care nu face parte dintr-un întreg, este scoasă de sub autoritatea Parchetului General, ca o mână care se mișcă separată de corp, sub controlul exclusiv al lui T. Toader. Dosarele politicienilor sau clienților partidului Dragnea vor fi înșfăcate de pe masa procurorilor DNA și aruncate în sertarele SECȚIEI. ”Tudorel Toader şi-a subordonat Justiţia cu o OUG hoţească.

Jandarmeria este obligată prin lege să apere instituțiile statului dar și poporul, nicidecum să agreseze protestatarii. Jandarmii au uitat că au și ei familii, copii, amici, prieteni, plecați în străinătate sau care probabil chiar sunt anti dragnea. S-au transformat vizibil în aparat represiv, care apără hoția, infracționalitatea, dictatura. Un alt personaj compromis care e apărătorul mafiei este chiar Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, care a uitat să respecte atribuțiile sale, fiind un alt slugoi al borfașilor gen dragnea, oprișan, nicolicea, rădulescu.

Nu se justifică înarmarea cu muniție de război și creșterea cu 500% a bugetului. Aproape toate mințile rămase întregi afirmă la unison că acest gest de înarmare este intenția jandameriei de a trage în populația răzvrătită la ordinul interlopului dragnea. Din păcate, devine tot mai clar că „flaușatul” și gașca de infractori din spatele său, nu vor pleca de la putere decât printr-o revoltă populară, pe care au de gând să o înăbușe sângeros, după cum  se bănuie. Să speră, însă că acest scenariu nu se va petrece și că românii vor reuși prin ei înșiși să alunge de la putere cel mai corupt guvern din Europa, guvern care sub dragnea trimite țara pe urmele Venezuelei și a haosului atât de drag lui Maduro, dictatorul din America de Sud..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.