S-a ascuns ca șobolanul de săteni: Invitația lui Dragnea de poienari în zona Sibiu, o minciună marca TVR 1 la Viața Satului

dragnea-poiana-sibiului-1
Infractorul alături de complicii manipulării televizate. Sursa foto: Turnul Sfatului

De fapt, pe infractorul bun de nimic, nu l-a invitat nimeni nicăieri. Doar a fost pus în practică un scenariu mincinos, cu largul concurs al slugilor corupte din TVR 1, televiziunea de stat și implicit, a celor care realizează emisiunea Viața Satului. Emisiunea “Viața satului“ filmată sâmbătă la Poiana Sibiului, cu Liviu Dragnea  și Petre Daea drept invitați, a fost înregistrată în secret, fără ca nimeni să știe că acolo se află liderul PSD, scrie publicația locală Turnul Sfatului, citată de G4media. Mai mult, scriu jurnaliștii din Sibiu, pensiunea unde se aflau social-democrații a fost păzită cu strășnicie, iar accesul oricărui sătean în zonă a fost interzis. (…) Înregistrarea emisiunii “Viața satului“ cu Dragnea și Daea a fost un secret păstrat inclusiv în satul din munții Cindrel, unde toți oamenii se cunosc între ei. Mai mult, nici chiar în dimineața zilei de sâmbătă, când au fost realizate efectiv filmările, oamenii din sat care ar fi vrut să discute cu ministru Agriculturii despre problemele oieritului, nu știau că și Dragnea e în pensiunea unde s-a înregistrat emisiunea. (…) Însă scânteia care a generat ample discuții în satul aflat la o altitudine de 880 de metri a fost modul în care a fost prezentată venirea lui Dragnea. “Și apoi am văzut emisiunea, în care domnul Bodea apare pe post și îi spune lui Liviu Dragnea «bine ați venit la invitația poienarilor». Care poienari? Au fost acolo doar cei din familia domnului Bodea, cele două fiice cu ginerii, doi frați cu soțiile, sora cu bărbatul, cuscrii lui. Deci nu a fost nimeni în afară de familia lui, plus domnul Cioran de la Arad, o doamnă din Tilișca și președintele asociației cu Telemeaua de Sibiu. Păi, acum tot satul e revoltat. Cum își permite să spună la televizor că e invitatul poienarilor? Nu a știut nimeni că vine, nu a mai fost invitat, nimănui altcuiva nu i s-a permis să intre acolo? De ce nu s-a exprimat frumos că la invitația lui personală, a lui Bodea, a venit Dragnea acolo? Nu l-am primit noi, a venit pe ascuns“, spune Luța Dăncilă.

Turnul Sfatului, publicația locală,  dezvăluie mai departe: Potrivit Luței Dăncilă, „după difuzarea emisiunii au început să își sune rudele rămase acasă poienarii din toată țara, nemulțumiți de felul în care a fost prezentată venirea lui Dragnea. “Apoi am fost la o vecină, care are fata la liceu la Sibiu. Eu n-am Facebook, dar mi-a arătat fata ce discută poienarii acolo. Păi, dacă faci o întâlnire cu un demnitar, cu un ministru, de ce nu au dat posibilitatea și oamenilor de rând să afle lucruri, nu numai familia lui Bodea? Și să mai spui în reportaj că la «invitația poienarilor»?. Zece persoane reprezintă Poiana Sibiului? E ceva revoltător. Nu reprezintă crescătorii și nu își poate permite spune că sunt invitații tuturor poienarilor“.

Citiți articolul complet pe Turnul Sfatului

Un gând despre „S-a ascuns ca șobolanul de săteni: Invitația lui Dragnea de poienari în zona Sibiu, o minciună marca TVR 1 la Viața Satului”

  1. Oare Turnul Sfatului cui îi este obedient?! Mint, se știa cel puțin de vineri în Mărginime că vine și Dragnea!! Sunt voci care condamnă ceea ce s a făcut, dar nu este nici un scandal. Cât despre participanți,au fost mai mulți consăteni, cu precădere cei care au oile în Sud ( Tulcea, Constanța), nu numai rudele lui Bodega! Așa că după părerea mea toată presa manipulează în interesul unora sau a altora.! Să nu uităm, suntem în campanie electorală!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.