Șeful a luat 64 000 lei într-o lună, angajații ZERO de 2 luni. Detalii

646x404
Foto: adevarul.ro

Modelul de ocol silvic privat care să administreze pădurile primăriilor este pe cale să dea greş în Caraş-Severin. Lipsa banilor dă peste cap activitatea Ocolului Silvic Banatul, după ce şeful acestuia a luat 64.000 de lei într-o lună, însă angajaţii nu şi-au primit salariile de două luni.

Cei 28 de salariaţi ai Ocolului Silvic Banatul, regia autonomă înfiinţată de primăriile din Caraş-Severin pentru administrarea pădurilor, nu şi-au primit salariile în ultimele două luni. Silvicultorii ameninţă cu demisia şi spun că nu pot să păzească pădurea primăriilor dacă nu sunt plătiţi. Mai mult, oamenii sunt supăraţi şi din cauza faptului că, în luna iunie, şeful ocolului silvic ar fi încasat venituri de 64.000 de lei, informaţie care a fost făcută publică de către activiştii de mediu de la Stop Defrişări. Ghiocel Meda, şeful Ocolului Silvic Banatul, a replicat imediat şi a spus că nu acesta este salariul său, ci că au fost sporuri restante pe 11 luni de zile, de la înfiinţarea regiei. “Suntem într-o situaţie disperată. De şapte luni, ni s-au reţinut banii pe bonurile de masă, nu am primit niciun bon. Niciun angajat, de două luni, nu şi-a luat salariul. Ajung pădurarii să fie trimişi la primari, să stea la uşile acestora şi să se roage de ei să plătească”, arată Sorin Ilie Peica, unul dintre angajaţii ocolului.

Citeste mai mult: /adevarul.ro/locale/resita/angajatii-ocolului-silvic-seful-luat-64000-lei-intr-o-luna-nu-incasat-niciun-ban-doua-luni-suntem-intr-o-situatie-disperata-1_5d65010d892c0bb0c600153a/index.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.