Românca Elena Leica de la Prato, născută în căruță, zboară la New York să facă un videoclip pe un zgârie-nori

70772407_750931282020051_5673434511325528064_n

Cine ar fi crezut că acel nou-născut, o fetiță, se va naște între zăpezi și într-o căruță, pentru ca după câteva decenii să ajungă în America, pe tărâmul cândva al Făgăduinței, pentru a face un videoclip și nu numai? Nici măcar ea.

Rezident la Prato, românca poetă Elena Leica, este mediatizată de presa din zonă la cote tot mai mari. Elena va traversa de această dată Atlanticul pentru a realiza un videoclip, taman pe unul dintre impunătorii zgârie-nori ai metropolei americane. Frumoasă, blândă și săritoare deseori pentru cauze umanitare ori socio-culturale, Elena merge pe drumul său ascendent, urmând ca de această dată să ajungă în Statele Unite ale Americii. Ea va reprezenta înainte de toate Italia, cu volumul său deja cunoscut, „Nata in Carozza” (Născută în căruță”), Edizioni il Castello, în cadrul unui eveniment artistic muzical, stabilit pentru data de 5 octombrie, adică peste numai 4 zile. Va fi o colaborare cu artista italiancă Fanya di Croce, într-un spațiu special amenajat la înălțimea și pe acoperișul acelui zgârie nori. Se va întâmpla la hotelul Boro din New York, unde delegația română va fi așteptată de un conațional cunoscut în zonă, românul Adrian Cune DJ, specializat în organizarea de evenimente pe tărâm american.  Elena Leica ne mărturisește și despre o colaborare între România și Italia în domeniul culturii, poeziei și muzicii, la New York. În aceeași zi, 5 octombrie, la teatrul italian din  New York, se desfășoară un alt mare eveniment, artiști îndrăgiți italieni pun umărul pentru o reprezentație de marcă, în memoria legendarei Maria Callas.

Elena Leica este și o persoană minunată, o cunosc personal, având bucuria aceasta anul trecut, când m-am deplasat la Florența, ulterior la Prato, unde ea, Florina Răceanu (Ludi), prietenul Petronel de la distanță (Pentru că era în doliu) și alții, au focalizat sufletele lor pentru o cauză umanitară.

Elena Leica formează alături de Petronel o echipă tot mai îndrăgită a unui post de radio regional, unde realizează cu invitați surpriză, emisiunea Dor Călător.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.