Viorica Dăncilă e istorie! Guvernul Orban a obținut votul de încredere al parlamentului

ODAmaD00NDAmaGFzaD1mMjM3NzZhZWU1ZTdiYzVhYTcwM2UxZWUyZmE5NzFlMA==.thumb

Viorica Dăncilă și guvernul Psd părăsește Palatul Victoria. Premierul desemnat din partea Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a reușit să obțină votul de investitură al parlamentului țării prin vot secret cu bile. 240 de voturi exprimate, toate pentru guvernul Orban.Urmează să își intre imediat în atribuții după depunerea jurământului, alături de ceilalți miniștri propuși, în fața președintelui României, Klaus Iohannis. Au votat de la PRO România deputații Mircea Banias, Liviu Ioan Balint, Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, Florea Damian, Meiroșu Emilia. De la PSD – Cristina Burciu, Remus Borza, Marius Bota, Elena Hărătău. De la independenți – Marian Cucșa, Adrian Dohotaru, Mihăiță Găină

Viorica Dăncilă a fost propulsată în urmă cu peste un an și jumătate de infractorul Dragnea, pe atunci președinte Psd. Gestul actualului deținut încarcerat a fost făcut mai mult la mișto, ca sfidare la adresa românilor. Și asta pentru că Viorica Dăncilă, europarlamentar 9 ani, s-a dovedit a fi o persoană ușor de manipulat de către baronii de carton, toți corupți, ai Psd, o analfabetă funcțional, o adevărată pacoste pentru imaginea și bunul mers al țării. Viorica Dăncilă a provocat conflicte diplomatice prin declarații iresponsabile, s-a lăudat că a majorat salarii și pensii, adică s-a ocupat doar de cei care lucrează la stat. De românii care muncesc în mediul privat și care susțin economia unei țări, a uitat definitiv. Nu a dat în folosință decât un număr infim de kilometri de autostradă, a girat nepotismul din administrațiile locale. Practic, și-a bătut joc de investiții și a îndatorat țara incredibil, la dobânzi foarte mari. Miniștrii guvernului Dăncilă, cu o excepție-două, s-au dovedit la rândul lor a fi tot o adunătură de analfabeți și de miștocari, nu rareori unii dintre ei exprimându-se huliganic chiar în fața camerelor de luat vederi. Guvernul Psd a slăbit justiția și a promulgat Legea recursului compensatoriu, prin care numeroși violatori, tâlhari ori chiar criminali, aparte de corupți, au fost eliberați înainte de termen și au început să terorizeze populația României în cele mai neașteptate locuri, prin noi crime, violuri, tâlhării.

Guvernul Orban are o sarcină extrem de grea, începând cu asigurarea bugetului țării pe anul viitor și cu rezolvarea problemelor urgente privind trecerea iernii. Majoritatea parlamentară este extrem de șubredă, Orban urmând să întâmpine obstacolele pe care sigur le vor pune parlamentarii Psd, majoritatea corupți, putrezi de bogați prin averi nejustificate și mulți cu dosare penale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.