O româncă de 30 de ani ucisă în Italia de amantul italian, om de afaceri

jpg
Din primele informații înțelegem că femeia ar fi apelat la un șantaj, nereușit și care i-a fost fatal. Bărbatul a reacționat violent și i-a tăiat gâtul. Totul a fost înregistrat de camerele de luat vederi din zonă.

Mediafax.ro: Femeia ar fi avut o relație de aproximativ un an cu omul de afaceri, în vârstă de 51 de ani, care era căsătorit cu o altă femeie. Potrivit presei din Italia, românca s-ar fi întâlnit cu bărbatul în mașina acestuia, într-o zonă ferită și i-ar fi spus că este însărcinată cu el, solicitându-i să o părăsească pe soția sa și amenințându-l că îi va spune totul femeii despre relația lor.
Afaceristul ar fi înjunghiat-o pe fată în abdomen, iar aceasta a reușit să coboare din mașină. Scenele au fost surprinse de o cameră de luat vederi din zonă, care a înregistrat și audio. „Lasă cuțitul, vrei să omori și copilul? Eu te iubesc, tu mă iubești, lucrurile nu se pot termina așa”, se aude femeia în filmarea pusă la dispoziție anchetatorilor.
Pe imagini se vede cum omul de afaceri o târăște pe femeie înapoi în mașină. Ulterior, după ce cearta dintre cei doi a continuat, bărbatul i-a tăiat gâtul româncei.
Acesta a aruncat apoi cadavrul femeii pe un câmp din zonă. El și-a recunoscut vina în fața anchetatorilor și riscă ani grei de închisoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.